ILMAINEN REMONTTIARVIO
020 741 5060

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen remontointi vaatii erityistä kokemusta, kosteuden hallinnan osaamista ja ammattitaitoa. Kaikki kylpyhuoneremontteja tekevät asentajamme ovat erityisesti näihin erikoistuneita.

Pitkä kokemus ja laadukkaiden materiaalien käyttö takaavat kylpyhuoneremontin onnistuneen lopputuloksen . Kylpyhuoneen vedeneristyksessä käytämme laadukkaita Ardex-tuotteita.

Antti Haikara
Remontti Idean remonttiasentaja

Pyydä kylppärikartoitus ›

Vanhan kylpyhuoneen remonttitarpeen arviointi

Kosteiden tilojen tekninen käyttöikä on 15-25 vuotta. Usein vanhoissa kylpyhuoneissa ei ole tarvittavaa vedeneristystä ja niistä saattaa löytyä myös muita puutteita, kuten lattiakaivon tiivistämättömät liitokset, tiivistämättömät läpiviennit, puutteelliset kallistukset, riittämätön tai puutteellinen ilmanvaihto, huonokuntoiset saumat ja silikonit, haljenneet tai irronneet laatat tai muita puutteita. Jos epäilet kosteusvauriota, voit tilata kauttamme kosteusmittaukset ja tarvittaessa pystymme myös suorittamaan myös laajemmat rakennekosteustutkimukset. Toimipaikkamme on Oulu.

Meiltä saat täyden palvelun kylpyhuoneremontin, joka aloitetaan kylppärikartoituksella. Ammattitaitoinen remonttiasiantuntijamme tekee remonttiarvion veloituksetta, auttaa tilasuunnittelussa ja ohjeistaa materiaalivalinnoissa. Tarpeen mukaan saat yhteistyökumppaniemme kautta myös veloituksettoman sisustussuunnittelun märkätiloihin.

Mitä kylpyhuoneremontti sisältää

Aloitamme pesuhuoneremontit aloituspalaverilla ja teemme kanssanne kirjallisen sopimuksen. Hoidamme puolestasi tarviketilaukset työmaalle sekä remontti-ilmoitukset ja vedeneristystodistuksen taloyhtiölle. Hoidamme remontoitavan alueen perusteelliset purkutyöt ja jätteiden viennin kaatopaikalle. Purkutyövaiheessa teemme pintakosteusmittauksen, jolloin saat tietää rakenteissa olevista mahdollisista kosteusvaurioista. Suojaamme kotisi huolellisesti pesuhuoneremontin ajaksi ja huolehdimme asumisviihtyvyydestä remontin aikana. Suojaamme seinät, lattiat ja huputamme kalusteet, sekä teemme tilaan tarvittavan alipaineistuksen. Rakennamme märkätilat suunnitelmien mukaan ja aikataulussa pysyen Ardex- tuoteperheen mukaisilla tuotteilla. Hoidamme kaikki kohteeseen liittyvät LVIS-työt omilla asentajilla. Asennamme kylpyhuoneeseen laadukkaat laatat, vesi- ja kiintokalusteet, valaisimet ja muut kylpyhuoneeseen liittyvät varusteet. Palveluumme kuuluvat myös työnjohdon tarvittavat käynnit työmaalla, huolellinen loppusiivous, jonka jälkeen kylpyhuone on käyttövalmis, sekä lopputarkastus, jossa laadimme tilaajan kanssa lopputarkastuspöytäkirjan.

Tarvittaessa voimme myös järjestää rahoituksen koko kylpyhuoneremontille hakemalla rahoituksen pikaluottopäätöksellä, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia ja maksettavaksi jäävä korko on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Lue lisää rahoituksesta – olemme sinua varten.

Tarjoamme mahdollisuuden remontin aikaiseen asumiseen Oulussa uudessa kalustetussa huoneistossa kohtuullista vuokraa vastaan.

Tekemillemme remonteille saat aina kirjallisen 2 vuoden takuun, joka alkaa lopputarkastuksesta. Meiltä saat kotitalousvähennystodistuksen, joten voit hakea kotitalousvähennystä arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Galleria