ILMAINEN REMONTTIARVIO
020 741 5060

Ulkoremontit

Jokainen talo tarvitsee säännöllistä huoltoa myös ulkopuolelta. Kokeneet asentajamme tekevät niin ulkovuoraukset, ulkomaalaukset sekä terassi- ja aitaremontit. Remonttikohteet hoidamme kokonaistoimituksena tarvikkeineen.

Teemme myös lisäeristys remontit energiatehokkuuden parantamiseksi. Hyvin hoidettu talo on kaunis katsella. Energiatehokas talo on mukava asua.


Remontti Idean asiantuntija

Pyydä ulkoremonttiarvio

Tehdäänkö sopimus kirjallisena?

Teemme sopimuksen aina kirjallisena, jotta pienimmätkin yksityiskohdat tulevat kirjatuksi. Sopimuksessa sovimme remontin sisällön, aikataulun ja kustannukset. Tiedät tarkkaan jo sopimusvaiheessa, miten remontti tulee etenemään.

Voinko saada kotitalousvähennyksen?

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten saat kotitalousvähennystä arvonlisäverollisesta työn osuudesta kaikista remonttitöistä. Kotitalousvähennyksen saa niin kotiin kuin vapaa­ajan asuntoon tehtävistä remonteista.
Kun remontti on valmis ja laskut maksettu toimitamme urakkahinnalla myydyistä remonteista erillisen kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystodistukseen on selkeästi eritelty remontin työn ja tarvikkeiden osuudet sekä kotitalousvähennyksen määrä. Tuntityönä tehtyjen remonttien työn osuudet on eritelty suoraan laskulle.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Voiko ulkoremontin maksaa erissä?

Järjestämme remontillesi tarvittaessa joustavan ja vakuudettoman rahoituksen. Haemme puolestasi rahoituksen nopeasti pikaluottopäätöksellä. Maksettavaksi jäävä korko on vähennyskelpoinen verotuksessa. Maksuaikaa rahoitukselle järjestyy jopa 10 vuotta. Rahoitusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
Lue lisää rahoituksesta – olemme sinua varten.